Määräaikaishuollot

Huollata autosi säännöllisesti, niin se pysyy kunnossa. Samalla havaitsemme mahdolliset piilevät viat jotka voivat aiheuttaa ongelmia lähitulevaisuudessa.

Määräaikaishuolto / Vuosihuolto

Määräaikaishuollolla tarkoitetaan auton valmistajan määrittelemän kilometrimäärän mukaista huolto-ohjelmaa, joka tulee tehdä määritellyn kilometrimäärän täyttyessä. Vuosihuolto on toisaalta edessä vaikka kilometrimäärä ei olisikaan vielä täyttynyt. Pelkkä vuosihuolto on yleensä suppeampi kuin määräaikaishuolto, ja se sisältää yleensä vähintään öljyn, öljynsuodattimen ja moottorin ilmansuodattimen vaihdon. Lisäksi käymme läpi valmistajan määrittelemät tarkastuskohteet.

 

 

Kun tuot autosi määräaikaishuoltoon UC-Motorsiin suoritamme määräaikais- tai vuosihuollon autosi valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti mikä takaa autosi takuun säilymisen.

Pakettiauton määräaikaishuolto

Moderneihin korjaamotiloihimme mahtuvat henkilöautojen lisäksi myös paketti- sekä matkailuautot. Useat isompien autojen omistajat ovatkin jo löytäneet asiantuntevat palvelumme.

 

Määräaikaishuollon hinta

Määräaikaishuollon hinta määräytyy autolle tehtävien toimenpiteiden laajuuden mukaan. Voit kysyä kilpailukykyisen tarjouksen juuri sinun autosi määräaikaishuollon tai vuosihuollon hinnasta esimerkiksi yhteydenottolomakkeemme kautta, jonka löydät täältä.

Palvelumme

Aukioloajat

Ma-Pe:  7:00 – 17:00
Viikonloppuisin ja muina aikoina palvelemme sopimuksen mukaan

Seuraa meitä!

Yhteystietomme

UC-Motors Oy

Vanha Pornaistentie 5

04600  MÄNTSÄLÄ

Puhelinnumero:

0444 932330